– Rólunk

A RUBICON a magyar történelmi ismeretterjesztés terén piacvezető vállalkozás, az 1989-ben alapított Rubicon Történelmi Magazin kiadója.

– A projektfeladat

Online történelem érettségi felkészítőnk, a Rubicon Mesterkurzus kapcsán közösségi média tevékenységünk bővítésén dolgozunk, és portfóliónkat egy TikTok oldallal egészítjük ki.

Az új oldalon a történelem érettségivel kapcsolatos tippeket, valamint a gimnáziumi korosztály számára érdekes és hasznos történelmi ismereteket fogunk megosztani rövid formátumú videókban.

– Munkakör

Online történelemtanár munkakörben a Rubicon Mesterkurzus TikTok oldalának felépítése és az oldalra kerülő videós tartalmak rendszeres elkészítése a feladat.

A feladat részmunkaidőben végzendő, és elsősorban olyan munkatársat keresünk, aki főállásban gimnáziumi történelemtanárként dolgozik, vagy ezen a pályán megfelelő tapasztalattal rendelkezik.

A TikTok platform használatával kapcsolatban tréninget biztosítunk, de elengedhetetlen, hogy általánosságban jól ismerd a közösségi média platformokat, és fiatalos, közvetlen kommunikációs stílussal rendelkezz.

– Előnyt jelent

A kiválasztási folyamatban előnyt jelentenek az alábbiak.
  • ​Történelemtanári pályán szerzett tapasztalat
  • A TikTok platform felhasználói szintű ismerete
  • ​Erősséged a kommunikáció és nem okoz gondot a kamera előtt szerepelni
  •  Munkavégzés helye: Helyfüggetlen távmunka
Ha szeretnél velünk dolgozni, fényképes önéletrajzodat küldd a karrier@rubicon.hu e-mail címre. Az e-mail tárgya a következő legyen: „Online történelemtanár 1. kör”
Minden jog fenntartva © Rubicon-Ház Kft. | 1161 Budapest, Sándor utca 60.


történelmi magazin / alapítva 1989